Ga mee op avontuur.....

Liefde in het Wild

Het is tijd om de liefde opnieuw te onderzoeken. Veel vaste vormen en ideeën passen niet meer. Liefde is de kern van de spirituele tradities waar we bij Zinnig Noord uit putten. Maar 'times they are a changin' en de liefde beweegt mee. 

In drie korte cursussen over de liefde parkeren we oude vormen probeer je je opnieuw verhouden tot de Liefde. Samen komen we  tot vormen, handvatten en ideeen die ons nu passen. De cursussen: 1) Zelfliefde, 2) Relaties en 3) Liefde voor de wereld om je heen

Met een open mind en een open hart gaan we zo het avontuur aan: Liefde ervaren en vormgeven - in het wild.

Liefde in het Wild // Idealen

“Don’t look for big things, just do small things with great love. The smaller the thing, the greater must be our love.” Moeder Theresa

De derde cursus van Liefde in het Wild draait om liefde voor de wereld. In drie inspirerende avonden onderzoeken we onze idealen, onze liefde voor  mensen dichtbij of ver weg, of voor de aarde.

 

 

Jacquelien Weel begeleid als cursusleider, ervaringsdeskundige en coach de avonden. We gaan op onderzoek naar idealen en inspiratie. We doen oefeningen, meditaties en leren van elkaars verhalen en ervaringen.

Het Programma

Gespreksavonden en thuisopdrachten

Wie: Zinzoekers op zoek naar verbinding met de ander in relaties - groepje van 6 max. 12 personen

Wat: 3 avonden met inspiratie, gesprek en coaching en thuiswerkopdrachten ter voorbereiding

Wanneer: Dinsdagavonden 11 oktober, 25 oktober en 8 november van  19.30-21.30

Waar: OBA van der Pek, Gentiaanstraat 1 Amsterdam Noord

Let op! max 12 deelnemers. Is dit iets voor jou? Schrijf je dan snel in!

Kosten*: €59,-. Minima en Vrienden: €29,-

Wat gaan we doen:

  • liefde voor de wereld; wat is dat vanuit spirituele tradities
  • liefde voor de wereld: waardoor word jij geraakt en wat kan jij betekenen en vormgeven
  • liefde voor de wereld; inspiratie door veranderaars en intiatieven en hoe kan je samen optrekken
  • 3 inspiratie en intervisie avonden met coaching 
  • ondersteunende thuiswerkopdrachten

* Echte groei is onbetaalbaar. Kun je minder betalen? Geef dit aan bij je aanmelding en we regelen het zonder verdere vragen.

Heb je een vraag? Mail of bel ons!

// Jacquelien 06 24 11 1123

Save the date; begin 2023

Liefde in het Wild // Zelfliefde

To love oneself is the beginning of a life-long romance’ Oscar Wild

De eerste cursus van Liefde in het Wild gaat over zelfliefde. Deze cursus bieden we in 2023 aan in de OBA Oosterdok op weer 3 dinsdagavonden. Je kan je daarvoor hieronder alvast aanmelden.

Wat is zelfliefde vanuit oude en nieuwe spiritualieit. Begint dat bij jezelf? Of word je geliefd en is er daarom liefde? Hoe kom je in contact met die zelfliefde en hoe breng je dat in praktijk?

Dit onderzoeken we in het eerste drieluik over zelfliefde. Drie inspirerende avonden met gesprek, coaching, oefeningen, ervaringsverhalen over zelfliefde, hoe je het kan voelen en kan beoefenen. Jacquelien Weel begeleid als cursusleider en coach de avonden in samenwerking met een mindfulness coach en een ervaringsdeskundige. De echte experts zijn de deelnemers, die zelf en samen hun bron van zelfliefde onderzoeken.

Save the date; voorjaar 2023

Liefde in het Wild // Relaties

‘Love one another, but make not a bond of love; Let is rather be a moving sea between the shores of your souls.' Kahlil Gibran

De tweede cursus van Liefde in het Wild gaat over relaties. Deze cursus bieden we in 2023 weer aan in de OBA Oosterdok op 3 avonden. Je kan je daarvoor hieronder alvast aanmelden.

Hoe je vrijheid kan ervaren in relaties én verbonden kan blijven met jezelf én de ander. 

 

Dit onderzoeken we in het tweede drieluik over liefde in relaties. Door theorie, meditatie, oefeningen en ervaringsverhalen leer je liefdestalen kennen, voelen waar je grenzen liggen én vrijheid in verbinding voelen in monogamie of non-monogamie. Jacquelien Weel is de cursusleider. De echte experts zijn de deelnemers, die zelf en samen liefde in relaties onderzoeken.