Skip to main content

Ga mee op avontuur.....

Liefde in het Wild

Het is tijd om de liefde opnieuw te onderzoeken. Veel vaste vormen en ideeën passen niet meer. Liefde is de kern van de spirituele tradities waar we bij Zinnig Noord uit putten. Maar 'times they are a changin' en de liefde beweegt mee. 

Daarom hebben we het programma Liefde in het Wild ontwikkeld met 3 workshops en 3 korte cursussen. In elke cursus gaan we in drie avonden de diepte in om oude vormen te herzien en je opnieuw te verhouden tot de Liefde. Samen komen we tot vormen, handvatten en ideeën die ons passen. De cursussen gaan over: 1) Zelfliefde, 2) Relaties en 3) Liefde voor de wereld om je heen

Met een open mind en een open hart ga je zo het avontuur aan: Liefde ervaren en vormgeven - in het wild.

Wil je eerst kennismaken? Voorafgaand aan de cursus hebben we een workshop over het thema.

Cursus: Verdiep je relatie(s)

‘Love one another, but make not a bond of love; Let is rather be a moving sea between the shores of your souls.' Kahlil Gibran

De tweede cursus van Liefde in het Wild gaat over relaties en hoe deze te verdiepen. Deze cursus bieden we in juni 2023 aan bij de OBA van der Pek op 3 dinsdagavonden.

Hoe kan je verbonden blijven met jezelf én de ander en ook vrijheid ervaren in je relatie(s). Zowel in liefdesrelaties als vriendschapsrelaties. 

Door theorie, meditatie, oefeningen en ervaringsverhalen leer je liefdestalen kennen. Je leert voelen waar je grenzen liggen en wat je verlangens zijn. Hoe jij vrijheid in verbinding kan voelen in relaties die passend zijn voor jou, monogaam of non-monogaam of welke vorm dan ook. 

Dit onderzoeken we in het tweede drieluik over liefde in relaties. Jacquelien Weel is de cursusleider. De echte experts zijn de deelnemers, die zelf en samen liefde in relaties onderzoeken.

Het Programma

Gespreksavonden en thuisopdrachten

Wie: Zinzoekers op zoek naar hoe liefde in relatie vorm te geven - groepje van 6 max. 12 personen

Wat: 3 avonden met inspiratie, oefeningen, gesprek, coaching en thuiswerkopdrachten ter voorbereiding

Door wie: Jacquelien Weel als cursusleider en coach.

Wanneer: Dinsdagavonden 6 juni, 20 juni en 4 juli 2023 van  19.30-21.30

Waar: Oba van der Pek, Gentiaanstraat 1 Amsterdam Noord

Let op! max 12 deelnemers. Is dit iets voor jou? Schrijf je dan snel in!

Kosten*: €59,-. Minima en Vrienden: €29,-

Wat gaan we doen:

  • Verbinding met jezelf in relaties - (hoe) kan jij bij jezelf blijven in relaties en welke taal van de liefde spreek jij.
  • Verbinding maken met de ander in relaties - hoe kan je liefde geven en ontvangen en hoe kan je de ander echt bereiken en de ander jou en waar liggen je grenzen.
  • Bevrijding van patronen en overtuigingen in relaties - wat is een relatie of wat behoort het te zijn, wat als jij je vrije verlangen mag volgen…..

* Echte groei is onbetaalbaar. Kun je minder betalen? Geef dit aan bij je aanmelding en we regelen het zonder verdere vragen.

Heb je een vraag? Mail of bel ons!

// Jacquelien 06 24 11 1123

Save the date; najaar 2023

Liefde in het Wild // Zelfliefde

To love oneself is the beginning of a life-long romance’ Oscar Wilde

De eerste cursus van Liefde in het Wild gaat over zelfliefde.

Wat is zelfliefde, hoe je het kan voelen en hoe kan je het beoefenen. Dat onderzoeken in 3 inspirerende avonden door gesprek, oefeningen, coaching, en ervaringsverhalen.

Jacquelien Weel begeleid als cursusleider en coach de avonden. De echte experts zijn de deelnemers, die zelf en samen hun bron van zelfliefde onderzoeken.

Deze cursus zat de vorige keer snel vol. In het najaar van 2023 doen we deze nog een keer op 3 dinsdagavonden. Meld je via de button alvast aan om je van een plekje te verzekeren.

Save the date; najaar 2023

LIEFDE IN HET WILD // IDEALEN

“Don’t look for big things, just do small things with great love. The smaller the thing, the greater must be our love.” Moeder Theresa

De derde cursus van Liefde in het Wild ervaren we dat Liefde zich niet tot liefdesrelaties. Ook je idealen beginnen bij liefde; je betrokkenheid bij je medemensen, je buurt of bij de aarde.

Je (her)ontdek je in 3 avonden waar jouw hart sneller van gaat kloppen, maar ook waar het pijn doet, waar je blokkeert of de moed verliest.

Hoe hou je je staande temidden van ellende, hoe blijf je dan toch in verbinding met je ideaal, met je hart?

Onder begeleiding van coach en ervaringsdeskundige Jacquelien Weel ga je in gesprek, doe je oefeningen en ontvang je handvatten. Zo leer je jouw liefde voor de wereld te doorvoelen én vorm te geven.