ZIN! Is een zinderende mix van sprekers en muzikanten en andere gasten, met prikkelende oefeningen en open ontmoeting. In een open, intieme sfeer van het tuinhuis van de Tolhuistuin zoekt ZIN! naar moderne zingeving. We keren oude tradities uit het westen en oosten binnenstebuiten, op zoek naar wijsheid en praktische handvatten voor de grote vragen van vandaag.

In 2019 oefenen we bij ZIN! in de kunst van de liefde!

LIEFDE VOOR JE WERK

Heb jij liefde voor je werk? Voel je je verbonden, bevredigd, geeft het je zin? Ook in je werk is het ideaal tegenwoordig om je hart te volgen, maar zo gemakkelijk is dat nog niet. Of moet je dat niet eens willen? Wat maakt eigenlijk een goede, betekenisvolle relatie met je werk?

In deel 5 van ZIN & de Kunst van de Liefde gaan we in relatietherapie met ons werk, samen met zingevingscoach, auteur en voormalig topsporter Ilse Vooren. Puttend uit moderne wetenschap én oude Keltische spiritualiteit biedt zij nieuwe inzichten en concrete handvatten. Tussendoor droom je weg bij Ierse poëzie en de magische klanken van Laura Lotti’s Keltische harp. En natuurlijk delen we onze eigen wijsheid.

Datum: 2 OKTOBER 2019
Tijd: 19:30 (inloop) Start programma: 20:00
Locatie: Tuinhuis van Tolhuistuin (niet hoofdgebouw). Ingang: tolhuisweg 3
Reserveer je plekje (€10,-):
  / 06 - 13 21 42 03

Waarom doen we dit?

Het leven is vurrukkulluk! En verwarrend… Liefde en relaties, werk en toekomst, tijd en geld; hoe maak je keuzes, wat geeft je richting? In onze post-religieuze samenleving hebben we alle vrijheid, maar we blijven zitten met de grote vragen, waar vinden we houvast?

In ZIN! keren we oude tradities uit het westen en oosten binnenste buiten. Wat weten filosofen over facebook, wat kan het christendom ons leren over de liefde en kan Boeddha je aan een baan helpen? Na ZIN! kun je weer twee maanden vooruit.

Terugblik

Elke ZIN! ziet er anders uit. In de video krijg je al een fijne indruk van de sfeer.
Ook leuk: Juliejet Bakker schreef een artikel voor NieuwWij.nl waarin ze verslag doet van ZIN! & de Kunst van Beminnen, met Denker des Vaderlands Marli Huijer.
“Sex sells. Dat is waar Jonatan Bartling de bijeenkomst van Zinnig-Noord van een paar weken geleden glunderend mee opent. Hij doelt op de volle zaal. Vanavond: de Kunst van het Beminnen! Seks verkoopt dus, is de ons allen welbekende leus (helemaal hier in Amsterdam). Dat klopt, want het is niet voor niks dat de kapitalistische wereld nog steeds gretig gebruik maakt van het feit dat naakt het hoofd doet omdraaien. Of de blikken vasthoudt. Dat is niet per se vies, of pervers, het zegt denk ik juist wat over ons als mensen… lees verder