THT_-_Zinnig_Noord_18-12-19_THT-65-788cab9d Agenda

Nieuw: Workshop bewust brood bakken

Onder begeleiding van de stralende Antonella leer je in ca. anderhalf uur om -op bewuste wijze- gerezen en ongerezen brood te maken. Voor Antonella begint het bij brood: oeroud, de basis van de keuken, maar ook met rijke symbolische betekenis. Het brood dat jullie bakken, eten we aan tafel en in het ritueel van brood breken. 

Als het brood in de oven zit, geniet je van een glas prosecco, klets je met leuke mensen of help je met tafeldekken voor Zinnig Eten.

Start 16:00
Kosten: €10 | Minima: €5 | ZN Vrienden: gratis

Zinnig Eten:
Ode aan ons Lichaam

Datum en tijd: 13 oktober, 18:30 - 21:30
Locatie: De Ark, Banne Buikslootlaan 63C
Kosten: 19,50 euro; Minima: 14,50 euro; Vrienden van Zinnig Noord: gratis

Je lichaam: heb je het of ben je het? Is het een veilig thuis, een bron van plezier, of een dagelijks strijdtoneel? In deze Zinnig Eten gaan we op ontdekking; we brengen een ode aan ons lichaam en schuwen de schaduwzijde niet.

Naast drie hemelse gangen door chef Antonella Barbella staan er nieuwe rituelen en performances op het menu. Prikkelende gespreksvragen helpen het tafelgesprek op gang.

brood-a4eee7ac Agenda
De_Dode_Hoek_vierkant-6d8e8ecc Agenda

De Dode Hoek | cursus voor

stervelingen


Datum
: DONDERDAG 4 NOVEMBER (LIVE KENNISMAKING),
MAANDAG 8, 15, 22, 29 NOVEMBER, 6 EN 13 DECEMBER (ONLINE)
Tijd: 20:00 - 22:00
Locatie: DE ARK Noord EN ONLINE
Kosten: 99 euro; minima en Vrienden van Zinnig Noord: 69 euro

De dode hoek is een leergang die in het teken staat van onze persoonlijke en maatschappelijke omgang met de dood. Met een groepje van ongeveer tien mensen bespreek je iedere avond een ander facet van dit thema.

Meer informatie vind je hier.

ZIN!

Datum: 10 november
Locatie: Tuinzaal v/d Tolhuistuin

ZIN! zoekt naar moderne zingeving. We keren oude tradities uit het westen en oosten binnenstebuiten, op zoek naar wijsheid en praktische handvatten voor de grote vragen van vandaag.

Zinnig Eten

Datum: 15 december
Locatie: De Ark Noord, Banne Buikslootlaan 63C, Amsterdam

Zinnig Eten is een diner met diepgang. Het is een plek waar zinnige noorderlingen elkaar ontmoeten en waar goede gesprekken de regel zijn.