“Je raakt niet verlicht door je beelden van licht voor te stellen, maar door je innerlijke duisternis te leren kennen.” C.G. Jung

23 september:
Ruimte voor je schaduwzijde

dATUM & tIJD: 23 sept, 20.00 locatie: Tolhuistuin: tuinzaal (hoofdgebouw).
let op: niet in het tuinhuis, waar zin! normaal is.
tICKETS: € 12,50

Wie kent ze niet: de innerlijke criticus, de eeuwige twijfelaar of de innerlijke saboteur? Iedereen heeft een schaduwkant en daar blijven we het liefst bij weg. In deze spannende editie van ZIN! verzamelen we onze moed en laten een zaklamp schijnen op de monsters onder ons bed.

Zielendokter Elly te Brake legt uit waarom we stukjes van onszelf verdringen en wat je eraan kunt doen. Dichter/muzikant/wildeman Robin Block herontdekt traditionele Javaanse schaduwkunst en creëert een biechtritueel. De makers van ZIN! gaan in korte ervaringsverhalen op zoek naar hun eigen monsters. En jij? Durf jij een kijkje te nemen?

21 oktober

dATUM & tIJD: 21 oktober, 18.30 (18.00 deur OPEN)
lOCATIE: De ark noord
tICKETS: € 20,- / €15,- (3 GANGEN + PROGRAMMA)
Zinnig Eten is een diner met diepgang. Het is een plek waar zinnige noorderlingen elkaar ontmoeten en waar goede gesprekken de regel zijn. Naast drie goddelijke gangen* staan er creatieve verrassingen op het menu: performances, muziek, speelse oefeningen of nieuwe rituelen.

Upcoming...

"De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent." Mahatma Ghandi