Agenda

Hieronder kun je zien welke events op stapel staan. Zet het in je agenda of reserveer meteen een plekje!

Om onze community mogelijk te blijven maken, vragen we om een bijdrage. Het is echter nooit de bedoeling om een drempel op te werpen voor mensen die minder te besteden hebben. Als dat het geval is, neem dan contact met ons op.

VANAF 4 JUNI: LEERGANG LIEFDEVOL LEIDERSCHAP

Data: 4 en 18 juni, 2 en 9 juli 2019
Tijd: dinsdag 20:00
Locatie: OBA van der Pek
Kosten: 145 euro (95 minima / studenten)
Aanmelden:  / 06 - 48 51 9000

Wil je je rol als leider verdiepen en versterken? Neem dan deel aan de tweede serie van de Leergang Liefdevol Leiderschap, georganiseerd door OBA, Zinnig Noord en bestuurskundige Sebastiaan Hexspoor. We gaan in op vragen als: Hoe haal je de betere kant in jezelf naar boven? Hoe ga je om met verandering? Hoe zorg je voor ontwikkeling en continuïteit? En we gaan aan de slag met authenticiteit, verwachtingen en verhalen. Je hoeft niet de eerste serie gevolgd te hebben.

WOENSDAG 5 JUNI
EIGENZINNIG SUIKERFEEST!

Datum: 5 juni 2019 (eerder stond hier onterecht 15 juni)
Tijd: 18:30 - 21:30
Locatie: Ark, Banne Buikslootlaan 63c
Kosten: 15 euro (10 euro minima / studenten)
Aanmelden:  / 06 - 48 51 9000

Op eigenzinnige wijze vieren we bij Zinnig Noord voor het eerst Suikerfeest! Speel met rituelen, deel hemels eten en droom weg bij de magische klanken van ud-speler Mehmed Polat. Als kers op de baklava danst Yvon Arendsen de mysterieuze 'trance-dans' uit het soefisme – en leert de basics aan wie dat wil. Zinnig Eten is een drie-gangen diner met diepgang.

Meer weten over Zinnig Eten

Datum: zondag 23 juni 2019
Tijd: 11:00 tot 12:30, daarna lunch (zelf meenemen)
Locatie: roze tanker
Kosten: vrijwillige bijdrage
Aanmelden:  / 06 - 13 21 42 03

We willen natuurlijk allemaal dat onze kinderen gelukkig worden. Maar wat maakt ons echt gelukkig? Een nieuw stuk speelgoed, of voor de grote mensen, een nieuwe auto, telefoon of huis, maakt ons maar kort gelukkig. De IJgensinnige bende onderzoekt daarom: hoe worden we écht gelukkig? Verhalen over momenten toen we op ons gelukkigst waren beelden we uit en we maken ter plekke zelf een liedje over geluk. We sluiten af met een lunch waar we gelukkig van worden. Dus neem iets super lekkers mee voor de lunch om te delen.

WOENSDAG 3 JULI
DE KUNST VAN DE LIEFDE

Datum: 3 JULI 2019
Tijd: 19:30 (inloop) Start programma: 20:00
Locatie: Tuinhuis van Tolhuistuin (niet hoofdgebouw). Ingang: tolhuisweg 3
Reserveer je plekje (€10,-):
  / 06 - 13 21 42 03

Hollywood of hippie, Jezus of yogi; iedereen lijkt het erover eens dat de liefde het grootste goed is. Maar hoe maak je die liefde nou concreet, gewoon thuis, op je werk of op straat? Kun je leren meer lief te hebben? En hoe groot kan je hart dan eigenlijk worden? Tegendraads theoloog Janneke Stegeman keert het christendom binnenstebuiten, meditatieleraar Thabo Hollander laat je iets voelen van universele liefde - en natuurlijk delen we onze eigen wijsheid.