• Wil je meedoen in onze beweging?

Word deel van onze community

Al onze programma’s organiseren we met een groepje enthousiaste meedenkers en -doeners. Tussen de tweemaandelijkse open events door komen we samen voor een goed gesprek over het onderwerp en een biertje, kopje thee of hapje eten.

Samen kijken we dan hoe we het komende event willen invullen. Een bijzondere kans om samen iets betekenisvols te creëren, jezelf te ontwikkelen én interessante mensen te ontmoeten. (Van programma maken tot afwassen of piano spelen.) Lijkt het je wat om aan te schuiven, neem gewoon even contact met ons op: Ook als je een bijzonder talent hebt horen we dat graag!

Word vriend

Kom je graag naar Zinnig Noord? En vind je het belangrijk dat er een plek is in Noord voor diepgang en inspirerende ontmoetingen? Overweeg dan serieus of je onze Vriend wil worden.
Voor 15 euro per maand (of meer) kom je gratis naar alle open activeiten, m.u.v. leergangen. Ook neem je gratis introducees mee: iemand die voor het eerst bij Zinnig Noord komt.

Donating is loving

Als je het gewoon goed vindt dat wij er zijn, kun je Fan worden. Je steunt ons dan vanaf €5.- per maand. In ruil daarvoor schuif je eens per jaar aan bij ons VIP 5-gangen diner, exclusief voor Very Interesting People en je ontvangt een update met inspirerende verhalen, foto’s en video’s.

Stuur een mailtje naar ons of maak je bijdrage over naar onderstaand rekeningnummer. Het is belangrijk er Zinnig Noord bij te vermelden!